Menu
Dienst

Corona

De financiële impact van het coronavirus Het MKB in Nederland heeft grote financiële problemen als gevolg van het coronavirus. Het coronavirus...
LEES MEER
LEES MEER
Dienst

Financiering

Het financieringslandschap verandert sterk. Bancair financieren wordt steeds vaker gecombineerd met andere financieringsbronnen zoals leasing en crowdfunding. WeCapital geeft je toegang tot de financieringsbronnen die er vandaag de dag zijn

LEES MEER
LEES MEER
Dienst

Bedrijfsovername

De ambitie voor je bedrijf is groeien. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een overname, fusie of samenwerking met een andere onderneming. Spannende en intensieve trajecten waarbij je verschillende keuzes moet maken. WeCapital kan je tijdens dit hele traject begeleiden en adviseren.

LEES MEER
LEES MEER
Dienst

Bedrijf verkopen

De verkoop van je bedrijf is veelal een eenmalig traject. Toch vereist het een gedegen voorbereiding en deskundigheid om tot het gewenste resultaat te komen.

LEES MEER
LEES MEER
Dienst

Advies

De economische vooruitzichten verbeteren en de (krediet)crisis zou voorbij zijn. Toch hebben we nog te maken met de diepe sporen die de wereldwijde (krediet)crisis heeft achtergelaten in het economisch vertrouwen. De onzekerheid over de gevolgen van deze crisis voor het bedrijfsleven is nog altijd groot. Veel ondernemers worstelen dan ook met de vraag: ‘ondernemen na de crisis hoe pak je dat aan’?

LEES MEER
LEES MEER