Menu

Klanten over WeCapital

In gesprek met Ferry Hoogveld van Hoogveld Geonius

Sinds 1 juli 2020 gaat geotechnisch onderzoeksbedrijf Hoogveld verder onder de naam Hoogveld Geonius. WeCapital begeleidde het volledige verkoopproces van de overname door Geonius. Oud-eigenaar Ferry Hoogveld: ‘WeCapital heeft het snel tot een écht goede deal laten komen’.

In gesprek met Peer Ruigendijk van Vitaal Mensenwerk

Een overname van een GGZ-praktijk is voor de meeste banken geen dagelijkse kost. Dat ondervond ook Peer Ruigendijk. Onlangs heeft hij samen met zijn partner Maruschka van Duren de praktijk Vitaal Mensenwerk overgenomen.

In gesprek met Marije Visscher, Visscher Traffic

Groei en succes worden vaak in één adem genoemd. Een groeiend bedrijf is immers een mooie ontwikkeling. Tegelijk ontstaan er nieuwe uitdagingen, zoals financieringsvraagstukken. Ondernemer Marije Visscher had vragen, Ondernemersadviseur Ard Dekker kwam met oplossingen.

Visscher-traffic-klantverhaal

In gesprek met Rien Mol, eigenaar Landgoed Het Rheins

Toen broers Bart en Rien Mol het bedrijf van hun ouders overnamen, moesten ook de financieringen onder de loep worden genomen. WeCapital begeleidde de ondernemers bij dit financieringsproces. ‘We zijn van 3 financieringen naar 1 financiering gegaan. Dat scheelt ons duizenden euro’s per jaar.’

Rheins_3045

In gesprek met Mike Lap, eigenaar W4Y Adviseurs

Zo’n 7 jaar geleden startte Mike Lap met 2 compagnons het bedrijf W4Y Adviseurs in Harderwijk. Inmiddels hebben ze 16 medewerkers en veel vacatures. WeCapital begeleidde de heren bij de financiering van een nieuw bedrijfspand. ‘Met een adviseur aan je zijde, kun je beter levelen met de bank.’, aldus Mike Lap, eigenaar van W4Y Adviseurs.

WeCapital klantverhaal

In gesprek met Jacobus Giljaam Koeman van Koeman Agro

Toen Jacobus Giljaam Koeman zijn akkerbouwbedrijf overdroeg aan zijn zoon, bleek de bank de financieringen onder nieuwe voorwaarden te willen aangaan. Na de nodige strubbelingen heeft hij WeCapital erbij betrokken om het financieringsproces te begeleiden. ‘Het heeft veel tijd gekost, maar uiteindelijk hebben we gekregen wat we wilden. Dat was zonder Mark nooit gelukt.’

image-2018-06-11-5-verhouding