Menu
Ard Dekker

Ard
Dekker
ondernemersadvies

Even voorstellen

Als ondernemer kun je te maken krijgen met investeringen. Je wilt immers groeien of innoveren en hebt daarvoor kapitaal nodig. Soms kun je dat financieren met eigen middelen, maar vaak is daar extern kapitaal voor nodig. Door de vele veranderingen binnen de bancaire sector is het moeilijker om kapitaal aan te trekken.

 

Mijn naam is Ard Dekker. Tijdens mijn loopbaan als accountmanager bedrijven binnen de bancaire sector ben ik verschillende bedrijven tegengekomen met uiteenlopende financieringsvraagstukken. Vanuit mijn werk bij bijzonder beheer heb ik veel ondernemers begeleid om de financiële zaken te herstructureren.

 

Ik heb gemerkt dat er vooral veel winst te behalen is als je goed geïnformeerd bent over de verschillende financieringsmogelijkheden. Vanuit mijn rol als ondernemersadviseur Corporate Finance bij WeCapital begeleid ik ondernemers richting de financiers. Ik fungeer als sparringpartner, een rol die ik graag op mij neem.

 

Wil je investeren en weten wat voor jou de beste financieringsvorm is? Ik help je graag bij die zoektocht. Ook adviseer ik op het gebied van herstructureringen van de bestaande financieringen en begeleid ik ondernemers in zwaar weer. Naast de mogelijkheden binnen de reguliere bancaire financieringsmogelijkheden, weet ik ook de weg naar alternatieve oplossingen.

 

Mijn doel? Jou als ondernemer helpen aan een passende financieringsoplossing. Zo kun jij de continuïteit van je onderneming borgen en je ambities en dromen waarmaken.

 

Graag kom ik in contact om je wensen te inventariseren en de financieringsmogelijkheden te onderzoeken. Stuur me gerust een e-mail.

Persoonlijk advies nodig?

Plan vrijblijvend een gesprek