Menu
Jan Lammertink

Jan
Lammertink
ondernemersadvies

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Lammertink. Ik heb een flink aantal jaren ervaring in de accountancy en fiscaal/juridische advisering voor het midden-en kleinbedrijf. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik niet alleen naar de cijfermatige invulling van een financiering bij een bedrijfsovername kijk. De strategie van een de onderneming (waar wil je naar toe?) en hoe de onderneming gestelde doelen kan bereiken staan bij mij voorop.

 

Uiteraard hoort er bij een strategie een goed passende invulling van de financiering . En moet een bedrijfsovername, overdracht of samenwerking goed begeleid worden. Daarom kijk ik ook naar de persoonlijke en vaak emotionele aspecten van een bedrijfsovername. Zo’n overname heeft binnen een familie of gezin toch een enorme impact.

 

Samen met mijn collega’s bieden wij een unieke mix van kennis, ervaring en inzicht op het gebied van financieringen, bedrijfsovernames en advies. Onze betrokkenheid stopt niet na het sluiten van een overeenkomst. Ook daarna kunnen wij nog monitoren, meedenken en indien nodig helpen bijsturen.

Persoonlijk advies nodig?

Plan vrijblijvend een gesprek