Financiering van commercieel vastgoed

Zoek je een passende financiering voor commercieel vastgoed? Bijvoorbeeld de financiering van beleggingspanden of bedrijfspanden. Dan helpt WeCapital jou aan de beste financieringsopties. Of je nu je eerste beleggingspand wilt aankopen of je bestaande vastgoedportefeuille uit wilt breiden. Bij WeCapital gebruiken we onze financierings expertise om voor jou de beste financiering voor commercieel vastgoed te realiseren. Met een duurzame en reële financiering, voor nu en voor later.

De best passende financiering van beleggingspanden

Wat de beste financiering voor vastgoed is, hangt af van jouw specifieke situatie. Ben je benieuwd hoe WeCapital invulling geeft aan dit maatwerk? Het begint met een persoonlijke kennismaking. We kijken samen naar het te financieren vastgoedobject en naar de haalbaarheid van de gewenste financiële doelen. Gaat om het om een vastgoed aankoop als belegging, voor de handel, voor verhuur of voor verbouw en transformatie? We kijken vanuit jouw situatie naar de best mogelijke financiering opties.

Vastgoed financieren met of zonder bank?

Zijn er mogelijkheden bij traditionele bancaire partijen of zetten we in op innovatieve financieringsvormen voor commercieel vastgoed zoals crowdfunding? Van daaruit gaan we bij WeCapital voor jou aan de slag met de verdere invulling van jouw financieringsvraagstuk. Welke rente is van toepassing? Wat is haalbaar als het gaat om aflossing? En hoe zit het met de inbreng van eigen middelen? Naast deze vaste elementen hebben we ook oog voor de overige financieringsvoorwaarden die opgenomen zijn in de indicatieve voorstellen. Zo filteren we voor jou de beste vastgoedfinanciering die ook voldoet op de lange termijn. Daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk, zodat jij altijd beschikt over de beste financieringsopties.

Innovatieve manieren om zakelijk vastgoed te financieren

In de huidige markt is het steeds lastiger om de aankoop van vastgoed via de traditionele weg te financieren. Banken werken met strakke vaste kaders als het gaat om financiering. Bij WeCapital weten we welke kaders dat zijn en kijken we hoe we binnen deze kaders voor jouw financieringsvraag een passend voorstel kunnen krijgen.

Daarnaast zijn er ook voor de zakelijke vastgoedmarkt steeds meer innovatieve financieringsvormen beschikbaar. En ook daar weet WeCapital de weg. We leggen je bijvoorbeeld uit wat er komt kijken bij crowdfunding en bekijken samen of het past binnen jouw vraagstuk voor vastgoed financiering. Door zowel de voor- als nadelen per financieringsvorm met je door te nemen, helpt WeCapital je bij de onderbouwde keuze voor een vastgoed financieringsoplossing die echt bij je past.

Waarom WeCapital voor vastgoedfinanciering?

WeCapital werkt zorgvuldig en regelt voor jou de beste financieringsdeal met oog voor de lange termijn. We kennen de vastgoedmarkt, we kennen de financieringspartijen en hebben ruime ervaring. En: we hechten veel waarde aan het persoonlijk aspect. Het gaat ons altijd om het beste resultaat voor jouw doelen. Zodat jij de kans krijgt op een goed rendement op je investering en zodat je kan bouwen aan jouw persoonlijke vastgoedmix.

Commercieel vastgoed financieren? Neem contact met ons op

Graag helpen we je verder met het financieren van jouw commerciële vastgoedaankoop. Dit kan voor uiteenlopend commercieel vastgoed, zoals het (her)financieren van bedrijfspanden en beleggingspanden.

Zullen we kennismaken? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. En heb je een vraag over jouw lopende financiering voor zakelijk vastgoed? Ook dan is WeCapital jouw partner voor het duurzaam en haalbaar financieren van commercieel vastgoed.

Vraag de gratis financieringschecklist aan!

Maak kennis met Ard Dekker
Ard Dekker Senior Financieringsspecialist
Maak kennis met Ard Dekker: jouw financieringsspecialist

Wil je meer weten over financiering en welke vorm het beste bij jou en jouw situatie past? Vul het contactformulier in of neem contact op met de adviseurs van WeCapital.

Ard Dekker
WeCapital